Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 15:21

Προβοκάτσια σε βάρος του καταγγέλλει ο Θανάσης Πετράκος

«ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ» 
Τρίτοι χρήστες ανάρτησαν στη σελίδα του Θανάση Πετράκου, στο facebook, περιεχόμενο με το οποίο καταφέρεται με απολίτικους και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και κατά του Αλέξη Τσίπρα, καταγγέλλει ο ίδιος ο πρώην βουλευτής και μιλάει για προβοκάτσια εναντίον του και εναντίον της Λαϊκής Ενότητας…

Σε σχετική ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του Θανάση Πετράκου σημειώνονται τα εξής: «Με αφορμή μια προβοκάτσια που έγινε στην προσωπική μου σελίδα του Facebook, το γνωστό site periodista.gr προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, γράφοντας ότι επιτίθεμαι με απολίτικους και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και κατά του Αλέξη Τσίπρα. Δυστυχώς την προβοκάτσια αυτή αναπαράγουν και άλλες ιστοσελίδες και έντυπα αλλά και τοπική εφημερίδα της Μεσσηνίας.
Η πολιτική μου διαδρομή και το ήθος μου είναι γνωστό. Δεν συνηθίζω και δεν με εκφράζει τέτοιου είδους αντιπαράθεση ούτε έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιους χαρακτηρισμούς. Η μόνη ευθύνη που έχω και την αναλαμβάνω είναι ότι δεν είχα κλειδώσει την προσωπική μου σελίδα του Facebook και έγινε αυτή η ανάρτηση-προβοκάτσια. Την ανάρτηση αυτή την διέγραψα και φυσικά κλείδωσα την προσωπική μου σελίδα για να αποτρέψω και άλλες προβοκάτσιες.
Συνεπώς ας μην ματαιοπονούν όσοι θέλουν να πλήξουν την ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και εμένα προσωπικά. Η πολιτική αντιπαράθεση επιδιώκουμε και επιδιώκω να γίνεται με επιχειρήματα και υψηλό επίπεδο».