Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 13:12

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Μεσσηνία

Αγγελική Ζαφείρη, Παναγιώτης Κουφαλάκος, Σαράντος Κουκούμης, Θοδωρής Μπολέτης, Αντώνης Κατσάς, Στέλλα Χρηστέα, Χριστίνα Καντζιλιέρη Αγγελική Ζαφείρη, Παναγιώτης Κουφαλάκος, Σαράντος Κουκούμης, Θοδωρής Μπολέτης, Αντώνης Κατσάς, Στέλλα Χρηστέα, Χριστίνα Καντζιλιέρη

«ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥ» 
Να ψηφίσουν με γνώμονα την πείρα τους, αναλογιζόμενοι το τι έχουν πράξει για τους εργαζόμενους οι δεξιές κυβερνήσεις, οι προοδευτικές, οι κυβερνήσεις συνεργασίας, η κυβέρνηση της «πρώτης φορά αριστερά», κάλεσε το ΚΚΕ Μεσσηνίας τους ψηφοφόρους, που παρουσίασε νωρίτερα τους υποψήφιους βουλευτές του Νομού…

Η λίστα με τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στη Μεσσηνία, τους οποίους παρουσίασε ο γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής, Θοδωρής Μπολέτης, είναι: Αντώνης Κατσάς, Νίκος Διασάκος, Στέλλα Χρηστέα, Χριστίνα Καντζιλιέρη, Παναγιώτης Κουφαλάκος, Σαράντος Κουκούμης και Αγγελική Ζαφείρη. Είναι το ίδιο ψηφοδέλτιο με τις εκλογές της 25ης Γενάρη, ενώ το ΚΚΕ είναι και αυτή τη φορά το πρώτο κόμμα που παρουσίασε τους υποψηφίους του.
Ο Θοδωρής Μπολέτης στην τοποθέτησή του τόνισε ότι πλέον οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αγρότες, οι αυταπασχολούμενοι, οι νέοι έχουν πολύτιμη πείρα, έχουν νοιώσει ότι είτε η κυβέρνηση είναι συντηρητική, είτε προοδευτική,  είτε κυβέρνηση συνεργασίας ή αριστεράς, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι.
Αυτό μπορεί να το ανατρέψει, υπογράμμισε ο γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής, μόνο το ΚΚΕ με την πρότασή του και με ένα πλατύ αγωνιστικό εργατικό μέτωπο.
Ο Θοδωρής Μπολέτης αναφέρθηκε και στη Λαϊκή Ενότητα,  το ΣΥΡΙΖΑ 2, όπως τον χαρακτήρισε, τονίζοντας ότι και αυτό το κόμμα στηρίζει την καπιταλιστική ανάπτυξη και ότι μέχρι λίγο πριν την προκήρυξη των εκλογών στήριζε την αντιλαϊκή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ 1.
Αναφέρθηκε και στη Χρυσή Αυγή, τονίζοντας ότι είναι κόμμα του κεφαλαίου και παιδί του συστήματος.
Κάλεσε λοιπόν το λαό να πάει κόντρα στο μονόδρομο της καπιταλιστικής ανάπτυξης, του κέρδους και της ανταγωνιστικότητας και να αγωνιστεί, ψηφίζοντας το ΚΚΕ, για την ανατροπή.
Ο Αντώνης Κατσάς, απαντώντας σε ερώτηση για το γεγονός ότι τα ποσοστά του ΚΚΕ μένουν σταθερά, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, παρά την πείρα που έχουν αποκτήσει οι εργαζόμενοι, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ΚΚΕ θα ανέβει, σημειώνοντας ότι θα κρατήσει το ποσοστό του Γενάρη, ενώ θα επιστρέψουν ψηφοφόροι που στις προηγούμενες εκλογές πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης θα στηρίξουν ΚΚΕ και ψηφοφόροι άλλων κομμάτων που τάσσονται υπέρ των εργαζομένων.
Στ.Μ.