Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 16:57

Στο Μέγαρο Χορού αντί της πλατείας η συναυλία των ONIRAMA για το καρναβάλι

Στο Μέγαρο Χορού αντί της πλατείας η συναυλία των ONIRAMA για το καρναβάλι

Στο Μέγαρο Χορού αντί της κεντρικής πλατείας θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία του Καλαματιανού Καρναβαλιού, την Κυριακή, με τους ONIRAMA. Θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι ενήλικοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και όσοι ανήλικοι διαθέτουν αρνητικό σελφ τεστ που έχει διενεργηθεί μέχρι 24 ώρες πριν. Αιτία για την αλλαγή του τόπου πραγματοποίησης της συναυλίας είναι η τήρηση της νομοθεσίας σε ό,τι αφορά τις υπαίθριες αποκριάτικες εκδηλώσεις στην περίοδο της πανδημίας…

Ο Δήμος Καλαμάτας ανακοίνωσε σχετικά: “Η προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00, συναυλία του συγκροτήματος «ONIRAMA», στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της συναυλίας, που αρχικώς είχε προγραμματιστεί για την κεντρική πλατεία της πόλης, κρίθηκε αναγκαία καθώς δεν υπήρξε τροποποίηση της σχετικής ΚΥΑ ως προς τη διεξαγωγή των υπαίθριων αποκριάτικων εκδηλώσεων.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

- Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για εμβολιασμένους και νοσήσαντες (κατά το τελευταίο τρίμηνο).

- Για τους μικρούς θεατές, οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), τελευταίου 24ώρου.

- Θα πρέπει απαραίτητα προηγουμένως να έχει προμηθευτεί δελτίο ελευθέρας εισόδου, τα οποία θα διανέμονται στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας την Κυριακή 6 Μαρτίου από τις 10.00 το πρωί, κάθε άτομο μπορεί να λαμβάνει δύο δελτία και θα τηρηθεί σειρά προσέλευσης, μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων.

- Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή, κατά την είσοδο, την έξοδο και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης”.