Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 18:04

Ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτα: Αιτήσεις για ένταξη στο σύστημα πιστοποίησης

Ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτα: Αιτήσεις για ένταξη στο σύστημα πιστοποίησης

ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ
Μετά την πρόσφατη τροποποίηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή των προδιαγραφών παραγωγής ελαιολάδου Καλαμάτας ΠΟΠ, ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ καλεί όλες τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο σύστημα Ελέγχου και Πιστοποίησής του...

... να καταθέσουν τη σχετική αίτησή τους μέχρι και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, προκειμένου να αξιολογηθούν για την τρέχουσα ελαιοκομική περίοδο (2015 -2016).
Οι επιχειρήσεις που θα καταθέσουν αίτηση μετά τις 30 Οκτωβρίου 2015, θα αξιολογηθούν σε χρόνο που θα κρίνει ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ (τηρώντας τις απαιτήσεις της προδιαγραφής) και η αίτηση θα αφορά την ένταξη για την επόμενη ελαιοκομική περίοδο (2016 -2017).
Όλοι οι εμπλεκόμενοι οφείλουν να ενημερωθούν και να τηρούν πλήρως τις απαιτήσεις της τροποποιημένης προδιαγραφής, προκειμένου να διευκολυνθεί τόσο η διαδικασία ελέγχου όσο και αυτή της πιστοποίησης, σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.agrocert.gr, προκειμένου να βρουν τις σχετικές οδηγίες, καθώς και τα απαραίτητα έντυπα.