Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 01:56

Βαγγέλης Ξυγκώρος: Να ανοίξουμε το Επιμελητήριο, να πλησιάσουμε όλα τα μέλη μας

Βαγγέλης Ξυγκώρος: Να ανοίξουμε το Επιμελητήριο, να πλησιάσουμε όλα τα μέλη μας

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ
«Όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου να γνωρίζουνε ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές, ότι είμαστε δίπλα τους. Θα βγούμε έξω, θα πλησιάσουμε τους επαγγελματίες, θα τους ενημερώσουμε για τα προγράμματα, για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που θέλουμε να παρέχουμε και για πολλά πράγματα που σχεδιάζουμε». Ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος, ανακοίνωσε χθες το βράδυ, στο περιθώριο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, την αποφασιστικότητα της νέας διοίκησης να ξεκινήσει η δράση για τη στήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας και την ανάπτυξη της οικονομίας…

Ο Βαγγέλης Ξυγκώρος απευθυνόμενος επίσης στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεσμεύτηκε ότι όλες οι μεγάλες αποφάσεις θα λαμβάνονται από το Συμβούλιο. Τόνισε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει τίποτα, να ληφθεί μια απόφαση για ένα σοβαρό θέμα, εάν προηγουμένως δεν έχει συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο. Σχολίασε επιπλέον ότι δημοσιεύματα στον Τύπο για ζητήματα που δεν έχουν προηγουμένως συζητηθεί στο Συμβούλιο δεν είναι βάσιμα, επιμένοντας ότι κανένα θέμα δεν θα προχωρά πριν αποφασίσει το Δ.Σ.

Επιπλέον ο Βαγγέλης Ξυγκώρος, μετά την εκλογή των προέδρων των Τμημάτων του Επιμελητηρίου, τους κάλεσε να δραστηριοποιηθούν, να ανοιχτούν σε όλη τη Μεσσηνία, τα πλησιάσουν τα μέλη και να τους δείξουν ότι το Επιμελητήριο είναι δίπλα τους.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ευχήθηκε το 2018 να είναι χρονιά αισιόδοξη, χρονιά αναπτυξιακή, ενώ σημείωσε ότι η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου ξεκινάει το βηματισμό της και από τον Φλεβάρη θα αρχίσει να παράγει έργο και να εφαρμόζει το στρατηγικό σχέδιο που τέθηκε στην κρίση των ψηφοφόρων το Δεκέμβρη.

Υπογράμμισε ακόμη ότι «θέλουμε να αλλάξουμε το ήθος, το ύφος και το πως το Επιμελητήριο θα είναι δίπλα στον επαγγελματία. Αυτή είναι η λογική του νέου Διοικητικού Συμβουλίου».
Στ.Μ.