Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 10:45

Το Επιμελητήριο βγαίνει στην περιφέρεια, ενημερωτική εκδήλωση στην Πύλο

φωτό αρχείου φωτό αρχείου

ΣΗΜΕΡΑ 
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας βγαίνει να συναντήσει τα μέλη του και να τα ενημερώσει για θέματα εξαιρετικής σημασίας σχετικά με την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Σήμερα λοιπόν, το απόγευμα, το Επιμελητήριο θα βρίσκεται στην Πύλο, όπου σε συνεργασία με άλλους φορείς θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση με τα εξής θέματα: Κανονισμοί Πυροπροστασίας – Αδειοδότηση επιχειρήσεων -Ηλεκτρονικά βιβλία – Νέα εποχή στον φορολογικό χάρτη…

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στην Πύλο και θα ξεκινήσει στις έξι το απόγευμα. 

Τη διοργανώνει το Επιμελητήριο με την αναπτυξιακή του εταιρία, ΕΤ.Α.Π. Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου–Νέστορος, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και τον Εμπορικό Σύλλογο Πύλου.

Εισηγήσεις θα κάνουν ο επιπυραγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας με θέμα “Κανονισμοί πυροπροστασίας – Αδειοδότηση επιχειρήσεων”. Ο α’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Κρανιώτης, με θέμα “Ενημέρωση – Νέο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο”. Ο πρόεδρος της ΕΤ.Α.Π. Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων Σταύρος Στούπας, με θέμα “Ηλεκτρονικά βιβλία και διασύνδεση ταμειακών μηχανών με taxis net”. 

Στην εκδήλωση θα γίνει και ενημέρωση για τα “Προγράμματα Επιμόρφωσης και Κατάρτισης” που διοργανώνει η ΕΤ.Α.Π. (ΚΕΚ Επιμελητηρίου Μεσσηνίας).