Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 07:20

Δυσαρέσκεια του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης-Αναψυχής για την απόρριψη επαγγελματιών από το πρόγραμμα ενίσχυσης

Δυσαρέσκεια του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης-Αναψυχής για την απόρριψη επαγγελματιών από το πρόγραμμα ενίσχυσης

“ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο κ.ΝΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΟΣΩΝ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ” 
Τη δυσαρέσκειά του εκφράζει ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας για την απόρριψη αρκετών επαγγελματιών από το πρόγραμμα της Περιφέρειας για ενίσχυση επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορονοϊό. Όμως ο Σύλλογος τονίζει πως γνωρίζει ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, είναι στο πλευρό των πληγέντων και “θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να πάρουν όλες οι επιχειρήσεις ενίσχυση”...

Ειδικότερα ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας ανακοίνωσε ότι “μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγκρισης ενίσχυσης επενδυτικών σχεδίων για τη δράση 3.a.4 «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Πελοπόννησος 2014-2020» της Περιφέρειας Πελοποννήσου θέλει να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για την απόρριψη αρκετών επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης από το πρόγραμμα. 

Θεωρούμε άδικο να μείνουν εκτός επιχειρήσεις που δικαιούται επιδότησης και εκτιμούμε ότι άμεσα η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης μας κ. Νίκας  θα πρέπει να σκύψουν στο πρόβλημα και να δώσουν λύση.  Η θέση μας είναι να ενισχύσουν το πρόγραμμα με ακόμη περισσότερα χρήματα ή να υπάρξει αντίστοιχο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει όλες τις επιχειρήσεις που έμειναν εκτός. Στην προσπάθεια μας αυτή καλούμε το επιμελητήριο Μεσσηνίας και τους Βουλευτές Μεσσηνίας να συνδράμουν ώστε να υπάρξει άμεσα τρόπος να ενισχυθούν και οι επιχειρήσεις που έμειναν εκτός. 

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Νίκας είναι στο πλευρό όλων όσων επλήγησαν και θεωρούμε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να πάρουν όλες οι επιχειρήσεις ενίσχυση. Το επιμελητήριο και οι βουλευτές μας θα είναι στο πλευρό του”.