Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 13:29

Πέντε νέα βραβεία για την Τυροκομική Μεσσήνης - Αφοί Γ.Πετρόπουλοι

Πέντε νέα βραβεία για την Τυροκομική Μεσσήνης - Αφοί Γ.Πετρόπουλοι

Πέντε νέα βραβεία πρόσθεσε στο μακρύ κατάλογο των διακρίσεων των προϊόντων της η Τυροκομική Μεσσήνης-Αφοί Γ.Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ στα τέλη του 2022. Τήρηση της παράδοσης, επιμονή στην ποιότητα, επένδυση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις είναι το τρίπτυχο που εφαρμόζει η εταιρία και διακρίνεται σε κάθε διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχει…

Η Τυροκομική Μεσσήνης - Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ ανακοίνωσε σχετικά: “Στην 4η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών Dairy Expo 2022 που πραγματοποιήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2022, με την επιστημονική επιμέλεια του κολεγίου Περρωτής της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και ομάδας έμπειρων καθηγητών, τα τυροκομικά μας προϊόντα απέσπασαν τα κάτωθι βραβεία: 

ΦΕΤΑ Π.Ο.Π., ΑΡΓΥΡΟ

ΣΦΕΛΑ Π.Ο.Π., ΧΡΥΣΟ

ΓΙΔΙΝΟ ΤΥΡΙ, ΧΡΥΣΟ

ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΑΡΓΥΡΟ

ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΧΡΥΣΟ

Είναι προφανές, ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι τα τυροκομικά μας προϊόντα βραβεύονται σε κάθε συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης, καθώς σε σύνολο 16 διαγωνισμών έχουν αποσπάσει συνολικά 50 βραβεία. (2 Superior Taste Award, 17 Χρυσά , 20 Ασημένια , 11 Χάλκινα).

Αυτό οφείλεται ασφαλώς στον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής που εφαρμόζουμε απαρεγκλίτως από το 1950 μέχρι σήμερα και φυσικά, στην ποιότητα του γάλακτος και των σύγχρονων εγκαταστάσεων.

Συνεχίζουμε δυναμικά με μεράκι και όρεξη, όπως κάνουμε κάθε χρόνο από το 1950, το πρώτο μας έτος τυροκόμησης, έως σήμερα!”.