Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 21:15

Η βιτρίνα της επιχείρησης SL by Leonidas Giannopoulos αναδείχτηκε η καλύτερη των Χριστουγέννων

Η βιτρίνα της επιχείρησης SL by Leonidas Giannopoulos αναδείχτηκε η καλύτερη των Χριστουγέννων

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 

Βγήκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού “Εικόνες Χριστουγέννων 2022”, τον οποίο διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας, με τη συνεργασία του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Φάρις, για την ανάδειξη της καλύτερης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας του 2022. Η καλύτερη βιτρίνα κρίθηκε αυτή της επιχείρησης χειροποίητων νυφικών και βραδινών φορεμάτων “SL by Leonidas Giannopoulos", στην οδό Αναγνωσταρά. Ακολουθούν οι βιτρίνες των καταστημάτων “Βιοκαρπέτ” στην οδό Γιατράκου και “Madame Charlotte” (ζαχαροπλαστείο) στην οδό Φαρών…

Πιο συγκεκριμένα οι νικητές του διαγωνισμού είναι: 

1ο βραβείο: SL by LEONIDAS GIANNOPOULOS, ξεχωριστές δημιουργίες σε νυφικά και βραδινά φορέματα, Αναγνωσταρά 32, με έπαθλο 250 ευρώ.

2ο βραβείο: ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, εμπόριο χαλιών, Γιατράκου 4, με έπαθλο 200 ευρώ.

3ο βραβείο: MADAM CHARLOTTE, ζαχαροπλαστείο, Φαρών 139, με έπαθλο 100 ευρώ.

4η θέση: TSAMI EYEWEAR, οπτικά, Αριστομένους 5.

5η θέση: DECORATIVO, είδη διακόσμησης, γάμου και βάπτισης, Αναγνωσταρά 31.

6η θέση: CIOCCOLATO, ζαχαροπλαστείο, Αριστομένους 91.

7η θέση: GALLERY ΕΚΦΡΑΣΗ, έργα τέχνης και κορνίζες, Αναγνωσταρά 19.

8η θέση: LOVELY, ένδυση-υπόδηση, Αναγνωσταρά 57.

9η θέση: ΟΛΑ ΧΑΡΤΙ, βιβλιοπωλείο, Πλ. 23ης Μαρτίου.

10η θέση: ΚΒΑΖΑΡ Κούρος, φωτιστικά, Φαρών 16

Ο Εμπορικός Σύλλογος ανακοίνωσε σχετικά, αφού έδωσε στις επιχειρήσεις τα συγχαρητήριά του, ότι η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελούνταν από τον Παντελή Δρούγα, πρόεδρο της Κοινωφελούς επιχείρησης Δ. Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ», τη Δήμητρα Κοτταρίδη, μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, τον Βαγγέλη Σαραντόπουλο, διακοσμητή, τον Robert Ζερβό, φωτογράφο και την Μαρία Ασημακοπούλου, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, συνεδρίασε και βαθμολόγησε τις υποψηφιότητες στα γραφεία της ΦΑΡΙΣ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτα ευχαριστεί “όλους εσάς που πήρατε μέρος και επικοινωνήσατε την ενέργειά μας αυτή, η οποία μοναδικό στόχο είχε να δούμε και να επισημάνουμε την όμορφη και αισιόδοξη πλευρά της ζωής καθώς και την προσπάθεια των εμπόρων της πόλης μας προς αυτή την κατεύθυνση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Καλαμάτας και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο, κύριο Θανάση Βασιλόπουλο και την Κοινωφελή επιχείρηση Δ. Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ» για την υποστήριξή τους.

Εις το επανιδείν με τις «ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2023»….”

Στους δέκα νικητές του διαγωνισμού θα απονεμηθεί αναμνηστική πλακέτα (συν τα έπαθλα στους τρεις πρώτους) σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.