Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 23:14

Καρλής service

Αναστάσιος Καρλής 
Είρας 11 και Θουρίας 
Καλαμάτα 
Τηλ 27210 94288 
6944376288 
e-mail karliservice@gmail.com 

 

Βασικό μέλημα της Καρλής service δεν είναι μόνο η προμήθεια και εγκατάσταση ενός κλιματιστικού συστήματος αλλά κυρίως η σωστή, αποδοτική και κατ’ επέκταση υγιεινή λειτουργία του.
Με τη συντήρηση του κλιματιστικού σας:
-Αποφεύγεται η υπερφόρτωση της εσωτερικής σας μονάδας, που φέρει σαν αποτέλεσμα την κακή διοχέτευση του αέρα μέσα από τα φίλτρα και στη συνέχεια από το στοιχείο και τον ανεμιστήρα, συντελώντας έτσι στην υπερκατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και κυρίως στη μείωση της απόδοσης του κλιματιστικού σας κατά 50%.
-Αποφεύγεται η καταπόνηση του συμπιεστή της εξωτερικής μονάδας.
-Αποφεύγεται η ανάπτυξη του βακτηριδίου Legionella, το οποίο είναι πνευμονόφυλλο και αναπτύσσεται σε υγρό περιβάλλον (στο στοιχείο του κλιματιστικού σας το οποίο βρίσκεται πίσω από τα φίλτρα).
Η Καρλής service αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να εξοικονομούμε ενέργεια και να φροντίζουμε για την υγιεινή του χώρου μας, προβαίνει σε συντήρηση κάθε χρόνο με εξειδικευμένες τεχνικές μεθόδους.
Καθαρίζοντας τις μάσκες και τα φίλτρα αλλά και απολυμαίνοντας το στοιχείο (εξατμιστή) της εσωτερικής μονάδας, επιτυγχάνοντας έτσι την εξάλειψη των μικροβίων που δημιουργήθηκαν στον ένα χρόνο λειτουργίας του κλιματιστικού σας.
Η Καρλής service προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών στον κλιματισμό (air condition), τη θέρμανση και τον αερισμό (ιονιστές), επαγγελματικής και οικιακής χρήσεως.
Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες στην αγορά, η συνεχής έρευνα και εξειδίκευση του προσωπικού μας στις νέες τεχνολογίες, μας επιτρέπουν το προβάδισμα στη τεχνογνωσία, την αξιοπιστία των προϊόντων αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.
Είμαστε κοντά σας και πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουμε την πιο σωστή και αποδοτική λύση.
Μας το αποδεικνύετε με την εμπιστοσύνη σας και σας το ανταποδίδουμε με τις υπηρεσίες μας.
Μελέτη χώρου
Το προσωπικό της Καρλής service αναλαμβάνει τη μελέτη του χώρου που θα κλιματιστεί και προτείνει την πιο κατάλληλη οικονομοτεχνική λύση για την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών του εκάστοτε πελάτη.
Πώληση
Στην Καρλής service, ο πελάτης δεν προμηθεύεται μόνο ένα κλιματιστικό. Είμαστε δίπλα του σε κάθε απορία ή προβληματισμό σχετικά με τη χρήση του κλιματιστικού του.
Τεχνική Υποστήριξη
Είμαστε δίπλα σας είτε με την άμεση παρουσία μας στο χώρο σας είτε παρέχοντας πληροφορίες τηλεφωνικά.
Η τεχνική υποστήριξη ξεκινά από την πρώτη στιγμή, με τη σωστή ενημέρωση χρήσης του κλιματιστικού κατά την εγκατάστασή του, καθώς και με την αναφορά όλων των διαδικασιών συντήρησης, που είναι απαραίτητες για τη σωστή και υγιεινή λειτουργία ενός κλιματιστικού συστήματος.
Δεν προσφέρουμε απλά Τεχνική Υποστήριξη, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Επισκευή
Η συνεργασία μας με επώνυμες και γνωστές εταιρίες του κλάδου μας επιτρέπουν να προσφέρουμε προϊόντα που καλύπτονται τόσο από εγγύηση καλής λειτουργίας όσο και αξιοπιστίας.
Ακόμα και μετά τη λήξη οποιουδήποτε πιστοποιητικού, η εταιρεία διαθέτει το κατάλληλο τεχνικό προσωπικό, για να διαγνώσει και επισκευάσει οποιαδήποτε βλάβη παρουσιαστεί, ανεξαρτήτως μάρκας και τύπου κλιματιστικού, ώστε να επανέλθει το κλιματιστικό στην αρχική του κατάσταση.