Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 17:57

"Η καλύτερη Λευκή Νύχτα όλης της Ελλάδας θα γίνει στην Καλαμάτα"

Λίλιαν Ψηλλάκη, Παναγιώτης Νίκας, Παύλος Γκραίκης, Δημήτρης Βεργόπουλος Λίλιαν Ψηλλάκη, Παναγιώτης Νίκας, Παύλος Γκραίκης, Δημήτρης Βεργόπουλος

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ 
Λευκές Νύχτες γίνονται πλέον σε όλη τη χώρα, αυτό ενδεχομένως στερεί μέρος της λάμψης των εκδηλώσεων, ωστόσο η Λευκή Νύχτα της Καλαμάτας, το Σάββατο 26 Αυγούστου, θα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα. Αυτό δήλωσε ότι εγγυάται ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου για την πρόσκληση του κόσμου στις εκδηλώσεις. Από την πλευρά της η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Λίλιαν Ψηλλάκη, τόνισε ότι τα εμπορικά καταστήματα θα προσφέρουν στους καταναλωτές τα είδη τους με τόσο χαμηλές τιμές που θα καταρριφθεί κάθε προηγούμενο ρεκόρ εκπτώσεων…

a5_front1.jpga5_front2.jpgΟ δήμαρχος κ. Νίκας ανέφερε η Καλαμάτα είναι πρωτοπόρος πόλη σε ό,τι αφορά τη Λευκή Νύχτα, πρόσθεσε όμως ότι πλέον ανάλογες εκδηλώσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να έχει ενδεχομένως μειωθεί η λάμψη τους. Υπογράμμισε ωστόσο ότι ο Δήμος με τους υπόλοιπους συνδιοργανωτές εγγυώνται ότι η Λευκή Νύχτα της Καλαμάτας θα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα.

Επίσης ο κ. Νίκας εκτίμησε ότι στις εκδηλώσεις θα παραβρεθεί χιλιάδες κόσμος, ανακοίνωσε ότι αναμένονται άνθρωποι και από την κεντρική Ελλάδα και τόνισε ότι όλοι θα περάσουν μια όμορφη βραδιά με διασκέδαση και με εκπτώσεις κάτω του κόστους για τις αγορές τους.

«Ελάτε στην Καλαμάτα», είπε τέλος ο δήμαρχος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνδιοργανωτές και τους φορείς που θα λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις και τη διοργάνωση.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ψηλλάκη επίσης τόνισε ότι η Λευκή Νύχτα της Καλαμάτας θα έχει ξεχωριστή λάμψη και ανέφερε ότι ο εμπορικός κόσμος της πόλης διαβεβαιώνει ότι θα προσφέρει στους καταναλωτές μια υπέροχη βραδιά, με διασκέδαση, κεράσματα και τιμές τόσο χαμηλές όσο καμία προηγούμενη φορά.

Ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου, Παύλος Γκραίκης, απεύθυνε μηνύματα τόσο στους επαγγελματίες όσο και στον κόσμο. Για τους επαγγελματίες τόνισε ότι θα πρέπει να κάνουν το παν ώστε ο κόσμος να περάσει μια ανεπανάληπτη νύχτα. Για τον κόσμο είπε ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται ώστε να περάσει υπέροχα, να αισθανθεί τη φιλοξενία των επαγγελματιών της πόλης, τη χαρά και την αγάπη των κατοίκων της.

Τέλος ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Βεργόπουλος (πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ), ο οποίος έχει την ευθύνη της διοργάνωσης της Λευκής Νύχτας, τόνισε ότι ο Δήμος έχει δώσει μεγάλο βάρος στο εορταστικό-πολιτιστικό πρόγραμμα και έχει διοργανώσει πάρα πολλές εκδηλώσεις. Όπως συνέχισε, οι εκδηλώσεις αυτές θα γίνουν σε πολλά σημεία του εμπορικού κέντρου, με σκοπό την ανάδειξή του, όπως είναι η πλατεία Όθωνος, η πλατεία 23ης Μαρτίου, δύο σημεία της κεντρικής πλατείας και η περιοχή της Αριστομένους που μόλις αναπλάστηκε, μπροστά από τα δικαστήρια.

Οι εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας, πρόσθεσε ο κ. Βεργόπουλος, θα ξεκινήσουν στις 8:30 το βράδυ, ενώ ευχαρίστησε θερμά τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για τη συμμετοχή τους, τους χορηγούς, τους εθελοντές, το αστικό ΚΤΕΛ για τη μεταφορά του κόσμου και τις αρχές που θα μεριμνήσουν για την ασφάλεια των πολιτών.
Στ.Μ. 
a5_inside_copy-1.jpg

a5_inside_copy-2.jpg