Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 17:28

Διήμερο αντάμωμα παραδοσιακών χορών στην Καλαμάτα με 16 Συλλόγους της Μεσσηνίας

Παντελής Δρούγας, Θανάσης Βασιλόπουλος, Νίκος Κισκήρας Παντελής Δρούγας, Θανάσης Βασιλόπουλος, Νίκος Κισκήρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ   
Το 1ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών Καλαμάτας, μια νέα εκδήλωση, που στόχος είναι να γίνει θεσμός, παρουσίασαν το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος της Φάρις Παντελής Δρούγας και ο εθελοντής Νίκος Κισκήρας. Θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο την Παρασκευή και το Σάββατο 5 και 6 Αυγούστου με τη συμμετοχή 16 Συλλόγων από τη Μεσσηνία…

Ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος σημείωσε ότι πρόκειται για ιδέα του κ. Κισκήρα, για τον οποίο είπε ότι είναι και ο συντονιστής του ανταμώματος αυτού, που, πρόσθεσε ο δήμαρχος, εμπλουτίζει και άλλο το ήδη πλούσιο και ξεχωριστό πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022”. 

Ο κ. Δρούγας τόνισε ότι αποτελεί χαρά και τιμή για τη Φάρις η διοργάνωση του Ανταμώματος Παραδοσιακών Χορών και αυτό επειδή είναι πολύ σημαντικό τα ήδη και οι παραδόσεις του τόπου να διατηρούνται ζωντανά μέσα από εκδηλώσεις σαν τη συγκεκριμένη. 

Τέλος ο κ. Κισκήρας σημείωσε ότι η προετοιμασία για την πραγματοποίηση του Ανταμώματος έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες περίπου και πως το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή των Συλλόγων από όλη τη Μεσσηνία είναι πολύ μεγάλο. Ο συντονιστής της εκδήλωσης δήλωσε επίσης τις ευχαριστίες του προς τους χορηγούς του Ανταμώματος, που σημείωσε ότι είναι οι Τάσος Αγγελής, πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ιδιοκτήτης του Platea στην κεντρική πλατεία, ο Πέτρος Πανόπουλος ιδιοκτήτης της επιχείρησης του Αναψυκτηρίου στο Πάρκο, ο Νίκος Παπαθεοδώρου ιδιοκτήτης της επιχείρησης εμπορίας ξηρών καρπών και των “Καρπών Ζωής”, ο Βασίλης Μπούνας ιδιοκτήτης ανθοπωλείου και η Κατερίνα Μπρούμα.

Στ.Μ. 

 

295278384 581470000132312 6142066397643523195 n Medium Medium

5 8 2022 a Medium

6 8 2022 b Medium