Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 12:58

Φεστιβάλ Μπύρας για τρεις ημέρες στην Καλαμάτα με 30 ζυθοποιίες και με μεγάλες συναυλίες

Φεστιβάλ Μπύρας για τρεις ημέρες στην Καλαμάτα με 30 ζυθοποιίες και με μεγάλες συναυλίες

Ξεκινά σήμερα, Παρασκευή 5 Αυγούστου, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Καλαμάτας, στη Δυτική παραλία, το τριήμερο 2ο Πελοποννησιακό Φεστιβάλ ελληνικής χειροποίησης μπύρας - 2nd Peloponnese Beer Festival only craft. Συμμετέχουν 30 ελληνικές ζυθοποιίες με περισσότερες από 350 ετικέτες ελληνικής φρέσκιας χειροποίητης μπύρας. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ απόψε θα δώσουν συναυλία οι JukeBox and friends, αύριο Σάββατο τα Κίτρινα Ποδήλατα και την Κυριακή η Μελίνα Κανά. Το κουπόνι εισόδου είναι 5 ευρώ, ενώ και για τις τρεις μέρες μαζί η τιμή μειώνεται στα 12 ευρώ. Επίσης το Φεστιβάλ είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου και της Φάρις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022”….

Όπως σημειώνει ο διοργανωτής σύλλογος “Πολιτιστικές Εμπειρίες”, “Lager, Stout,  Pale Ale, IPA, Porter, Pilsner ... όποια και αν είναι η αγαπημένη σας θα έχετε τη δυνατότητα να την απολαύσετε στο 2ο Πελοποννησιακό Φεστιβάλ ελληνικής χειροποίητης μπύρας! Έντονα αρώματα βύνης, λυκίσκου, λουλουδιών και εσπεριδοειδών… Γεύσεις από μαύρη σοκολάτα, βότανα, μέλι και τόσες άλλες. Ευκολόπιοτες, δροσιστικές, φρέσκιες απαστερίωτες!!!

4 street food με γεύσεις από Ελλάδα, Αμερική και Ανατολή...

3 μέρες, 3 μεγάλα μουσικά σχήματα με πολλές εκπλήξεις...

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/8/2022 : JukeBox & friends Live

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/8/2022: ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/8/2022: ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ 

Το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του στις 19:00 και θα γίνει στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας (Κυκλ. Αγωγής) στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας.  Έχει εύκολη πρόσβαση και οδικώς, αλλά και περπατώντας. Προσβασιμότητα σε ΑΜΕΑ.

Σας περιμένουμε για ένα τριήμερο γεμάτο υπέροχες γεύσεις,πολύ καλή μουσική και θετική ενέργεια!!

2nd Peloponnese Beer Festival 5 -6 -7 Αυγούστου 2022 στην Καλαμάτα.

ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΙΣΟΔΟΥ: 5€

ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 12€

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 15ΕΤΩΝ (Με συνοδεία γονέων) : ΔΩΡΕΑΝ

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: ΔΩΡΕΑΝ”.