Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 12:10

Το Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων στην Τριφυλία

Το Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων στην Τριφυλία

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ
Το 44ο Διεθνές Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, που διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ (24 - 27 Σεπτέμβρη) στη Δυτική Πελοπόννησο, θα βρεθεί στο Δήμο Τριφυλίας…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησής του, το πρόγραμμα για την περιοχή έχει ως εξής:
Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, με εκκίνηση από το Καλό Νερό στις 9.30 το πρωί, οι συμμετέχοντες θα διανύσουν ειδικές διαδρομές προς Αγία Θεοδώρα Αρκαδίας και Αρχαία Μεσσήνη.
Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, με εκκίνηση από την Κεντρική Πλατεία της Κυπαρισσίας, στις 9.30 το πρωί, σαράντα έξι ιστορικά αυτοκίνητα από την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Αυστρία, τη Γερμανία και την Κύπρο θα διανύσουν ειδικές διαδρομές με κατεύθυνση προς Μεθώνη και Πύλο. Η Δ.Ε. Γαργαλιάνων θα τους υποδεχθεί στην Κεντρική Πλατεία στις 10.30 το πρωί και η Δ.Ε. Φιλιατρών θα τους φιλοξενήσει στην Κεντρική της Πλατεία στις 5.50 το απόγευμα. Ο επίσημος τερματισμός θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία της Κυπαρισσίας στις 6.00 το απόγευμα.
Οι κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου, καθώς και φίλοι του παλιού αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα, ενώ οι κάτοχοι παλιών ιστορικών μοντέλων μπορούν να βρεθούν στο χώρο με τα αυτοκίνητά τους, εκτός αγώνα και να γνωρίσουν τους "ΦΙΛους του Παλαιού Αυτοκινήτου" από κοντά.