Τετάρτη, 04 Μαϊος 2016 20:19

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά – Ενωτική Κίνηση Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά – Ενωτική Κίνηση Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Όλες και όλοι με το ΠΑΜΕ, την Κυριακή 8 Μάη, στην απεργιακή Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας στις 10 το πρωί. Συνάδελφοι,  συνταξιούχοι, Κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι  τιμή στην εργατική πρωτομαγιά και τους νεκρούς της τάξης μας η συμμέτοχή μας στη απεργιακή συγκέντρωση…

Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά, τους χιλιάδες επώνυμους και ανώνυμους που πάλεψαν σκληρά με τα αφεντικά και το κράτος τους σε όλο τον κόσμο για τις μεγάλες κατακτήσεις του 20ου αιώνα, οργανώνοντας εδώ και τώρα την πάλη των εργαζόμενων με μοναδικό κριτήριο την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας!
Δυναμώνουμε την οργάνωσή μας, την ταξική ενότητά μας!
Δυναμώνουμε την εργατική αλληλεγγύη. Είναι το δικό μας όπλο!
Παλεύουμε για δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα στη βάση των σύγχρονων αναγκών μας!
Οργανώνουμε τη 48ωρη απεργία – κλιμακώνουμε τον αγώνα μας απέναντι στο νέο νομοσχέδιο. Να μην περάσει το νέο έγκλημα! Δε θα παραδώσουμε την ασφάλιση στα κοράκια των ασφαλιστικών εταιρειών που καραδοκούν! Δεν παραιτούμαστε από τα δικαιώματά μας, τη ζωή μας, τον κόπο, τον ιδρώτα και το αίμα μας!
Καμία αναμονή, καμία ανοχή στα παζάρια των μονοπωλίων και των κυβερνήσεων τους! Δεν περιμένουμε σωτήρες! Τίποτα δε μας χαρίστηκε από καμιά κυβέρνηση, από κανέναν εργοδότη. Όλες τις κατακτήσεις μας τις αποσπάσαμε με σκληρούς ταξικούς αγώνες και σύγκρουση! Μόνο αυτός ο δρόμος υπάρχει για τους εργαζόμενους!
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ –Ε.Κ.Σ.Δ.Υ-                                       
ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ