Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 11:05

Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε

Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε

Του Δημήτρη Ν. Μπουσούνη  
     Εκλογές ζητάει τον τελευταίο καιρό η αντιπολίτευση, αλλά οι κυβερνώντες δυσανασχετούν γιατί, όπως λέει ο λαός, θα χάσουν την «κουτάλα» μέσα από τα χέρια τους.

Στην προκειμένη περίπτωση οι εκλογές είναι αναγκαίες, «όχι για ν’ αλλάξει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς», αλλά για να σταματήσει η ψύχωση, που έχει κυριεύσει την Ελληνική κοινωνία.

Τα στοιχεία που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, σε σχέση με την κατανάλωση ψυχοτρόπων ουσιών στη χώρα μας, είναι συγκλονιστικά!

Αυτό δεν είναι «κεραυνός εν αιθρία», αλλά συνέπεια του εκφοβισμού, της καταπίεσης και του εξαναγκασμού της κοινωνίας με πρόφαση τον κορωνοϊό.

Εφαρμόστηκαν τέτοια αντιλαϊκά κι αντιδημοκρατικά μέτρα τα δύο τελευταία χρόνια από την παρούσα κυβέρνηση, που ποτέ άλλοτε δεν είχε γνωρίσει ο τόπος μας.

Το αποτέλεσμα απ’ όλα αυτά τα μέτρα είναι μια τρύπα στο νερό, γιατί η χώρα μας σήμερα είναι πρωταθλήτρια τόσο σε κρούσματα αλλά και σε θανάτους.

Εύλογο είναι, λοιπόν, να έχουμε δεκάδες ανθρωποκτονίες κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας αλλά και αλλεπάλληλα κρούσματα μπούλινγκ σε καθημερινή βάση.

Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα σήμερα, με την ακρίβεια να καλπάζει σε αγαθά πρώτης ανάγκης, η ψυχοπλάκωση των πολιτών θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον.

Το Ελληνικό κράτος, με το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, έχει ξεγυμνωθεί τελείως και τα ιδιωτικά καρτέλ κάνουν ό,τι θέλουν στη χώρα μας.

Από την άλλη μεριά το δημόσιο, αλλά και το ιδιωτικό, χρέος αντί να μειώνεται αυξήθηκε σημαντικά τη διετία που πέρασε.

Το σύστημα υγείας με την εκδίωξη χιλιάδων ατόμων υγειονομικού προσωπικού, επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί, βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης.

Ευχή όλων σήμερα είναι να μην αρρωστήσουν και βρεθούν, κατ’ ανάγκην, σε κάποιο από τα νοσοκομεία της χώρας μας.

Για να επανέλθουμε, ως κοινωνία, εκεί που βρισκόμασταν το 2019, θα πρέπει να  περάσουν πέντε χρόνια από τώρα τουλάχιστον και καλώς εχόντων των πραγμάτων.     

Όλα αυτά είναι πλέον οφθαλμοφανή κι από εκείνους ακόμη, που με φανατισμό υποστηρίζουν τέτοιες μισαλλόδοξες πολιτικές.

Κατά συνέπεια ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε μέσα στην κατήφεια της παραπληροφόρησης, που με πάθος προσπαθεί η παρούσα κυβέρνηση, να κάνει το μαύρο, άσπρο και την νύχτα, ημέρα!!!

 

Δημήτρης Ν. Μπουσούνης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.