Δευτέρα, 30 Μαϊος 2022 13:41

Μοναδικός εκπρόσωπος της Πελοποννήσου στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Αλέξης Χαρίτσης

Μοναδικός εκπρόσωπος της Πελοποννήσου στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Αλέξης Χαρίτσης

Από τους 38 (41 μαζί με τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, τη γραμματέα Ράνια Σβίγκου και τον αναπληρωτή γραμματέα Γιώργο Βασιλειάδη) που εκλέχτηκαν χθες στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μόνο ο Αλέξης Χαρίτσης εκλέγεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου…

Με την εκλογή του Αλέξη Χαρίτση στην Πολιτική Γραμματεία φάνηκε και από τα μεγάλα στελέχη του κόμματος η γενική εκτίμηση προς την πολιτική προσωπικότητα του βουλευτή από τη Μεσσηνία, που πολιτεύεται με υπευθυνότητα, μέτρο και με πολλή δουλειά.

Ο Αλέξης Χαρίτσης, ως το μοναδικό μέλος της Πολιτικής Γραμματείας που εκλέγεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα κληθεί να αντιμετωπίσει και κουραστικές καταστάσεις, αφού κάποιοι που θέλουν να προωθήσουν προτάσεις ή και επιδιώξεις τους (πλησιάζουν σιγά σιγά και οι αυτοδιοικητικές εκλογές) ίσως προσπαθήσουν να τον πιέσουν. Κακό του κεφαλιού τους θα κάνουν βέβαια, γιατί ο Αλέξης Χαρίτσης είναι από τους πολιτικούς που δεν παραβιάζουν τις αρχές και τις αξίες τους. Γι’ αυτό το λόγο ο κόσμος τον επιβραβεύει και έτσι διευρύνει σταθερά τα ποσοστά του και την εκτίμηση πολιτών από όλους ή έστω τους περισσότερους πολιτικούς χώρους.  

Στ.Μ.