Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 17:02

H εταιρία IN.DEV.IN και η Χρυσάνθη Κεραμέως στο Γραφείο Υποψηφιότητας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

H εταιρία IN.DEV.IN και η Χρυσάνθη Κεραμέως στο Γραφείο Υποψηφιότητας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

KALAMATA:21 
Η εταιρία IN.DEV.IN, από την Καλαμάτα, η οποία έχει κατασκευάσει την ιστοσελίδα του Δήμου, και η Χρυσάνθη Κεραμέως, είναι νέοι συνεργάτες του Γραφείου Υποψηφιότητας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, Κ:21. Η ομάδα του Γραφείου Υποψηφιότητας για την τελική φάση του διαγωνισμού επιλογής της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, που ολοκληρώνεται το Νοέμβρη, δεν έχει ακόμη συγκροτηθεί πλήρως…

Εκκρεμεί η επιλογή του εκτελεστικού διευθυντού, αν και η σχετική διαγωνιστική διαδικασία έχει περισσότερο τυπικό χαρακτήρα, καθώς θα ήταν «αυτοκτονικό» για το Δήμο να αλλάξει τον Έκτορα Τσατσούλη, ο οποίος έφτασε την Καλαμάτα μέχρι τον τελικό. Εκκρεμεί επίσης η επιλογή του ή της καλλιτεχνικής διευθύντριας, θέση την οποία μέχρι το διαγωνισμό για την πρόκριση στον τελικό κατείχε η Έλενα Πέγκα.
Σε ό,τι αφορά τους νέους συνεργάτες του Γραφείου Υποψηφιότητας, η IN.DEV.IN αναλαμβάνει υπεύθυνη εθελοντών και η επιλογή της έγινε ύστερα από αξιολόγηση διαφόρων στοιχείων, ιδιαίτερα όμως μέτρησε η επίδοσή της στη σχετική συνέντευξη.
Η Χρυσάνθη Κεραμέως αναλαμβάνει υπεύθυνη διοικητικής υποστήριξης, κατέχει μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους στον τομέα του πολιτισμού, ενώ έχει διατελέσει συνεργάτης Πρέσβη της Ελλάδας στη Φινλανδία.
Πάντως, με την αύξηση του αριθμού των στελεχών και συνεργατών του Γραφείου Υποψηφιότητας καθίσταται αναγκαία η γρήγορη μετακόμισή του στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμάτας, που παραχωρήθηκε στο Δήμο και γι' αυτό το σκοπό, καθώς ο χώρος στον οποίο σήμερα στεγάζεται, στο Πνευματικό Κέντρο, είναι ανεπαρκής.
Στ.Μ.