Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 21:34

Τασούλας και Γεωργαντάς σε Τριφυλία και Καλαμάτα για τη "Συμφωνία Αλήθειας" της ΝΔ

Τασούλας και Γεωργαντάς σε Τριφυλία και Καλαμάτα για τη "Συμφωνία Αλήθειας" της ΝΔ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
Ο βουλευτής Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Τασούλας και ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, συνοδεία στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, θα περιοδεύσουν την Παρασκευή σε περιοχές, επιχειρήσεις, υπηρεσίες και οργανισμούς των Δήμων Τριφυλίας και Καλαμάτας, στο πλαίσιο της εκστρατείας προβολής του μηνύματος για τη «Συμφωνία Αλήθειας» και της ανάδειξης των θέσεων του κόμματος για τη νεανική επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την έρευνα και τεχνολογία…

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι με επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο και συνέντευξη Τύπου στα νέα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 9:30 το πρωί οι εκπρόσωποι της Ν.Δ. θα επισκεφθούν το δήμαρχο Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα και ακολούθως το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας.
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας θα επισκεφθεί στις 11 το πρωί τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνοτροφίας Τριφυλίας, στις 12.30 μετά το μεσημέρι την επιχείρηση οινοποιίας «Οινοπηγή» στο Αριοχώρι και στη μία μετά το μεσημέρι την επιχείρηση «Άγαν».
Ο Γιώργος Γεωργαντάς στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το ΤΕΙ Πελοποννήσου, στις 12:30 το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στη μία το Αλεξανδράκειο Γηροκομείο και στη συνέχεια τον Παιδικό Σταθμό της Μητρόπολης.
Ακολούθως, στις δύο μετά το μεσημέρι, οι κύριοι Τασούλας και Γεωργαντάς θα επισκεφθούν τον Μητροπολίτη, ενώ στις τρεις μετά το μεσημέρι θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ, επί της οδού Αριστομένους 41.