Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 01:32

Αλληλογραφία στα Αρφαρά, καταπατείται το απόρρητο και άλλα δικαιώματα

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
Έντονα διαμαρτύρεται πλήθος πολιτών από τη Δημοτική Ενότητα Αρφαρών για το γεγονός, όπως υπογραμμίζεται σε ψήφισμά τους, ότι καταπατούνται το απόρρητο της επικοινωνίας τους και άλλα δικαιώματά τους διότι η αλληλογραφία τους και διάφορες ειδοποιήσεις χάνονται, φτάνουν ανοιγμένες, με καθυστρήσεις... Το αίτημα είναι η άμεση επαναλειτουργία Ταχυδρομείου στα Αρφαρά...


Στο ψήφισμα τονίζεται ότι πριν λίγες ημέρες "πλήθος πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Αρφαρών συγκεντρώθηκε με σκοπό να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της λειτουργίας του Ταχυδρομείου.
Αναγνωρίστηκε ομόφωνα ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό γιατί επιστολές χάνονται και ανοίγονται, ειδοποιήσεις καθυστερούν, το απόρρητο και τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούνται.
Μετά από συζήτηση καταλήξαμε στην εξής ομόφωνη πρόταση:
Να επαναλειτουργήσει άμεσα το Ταχυδρομείο στα Αρφαρά  σε καθημερινή βάση με την μορφή πρακτορείου που να εξυπηρετεί όλη την Δημοτική Ενότητα Αρφαρών ( Τα χωριά της ενότητας : Αρφαρά –Πήδημα – Πλατύ- Άγιος  Φλώρος – Χριστοφιλαίικα -  Άγριλος Βρομόβρυση - Σταματινού –Βελανιδιά).
Επισημάνθηκε με έντονο τρόπο ότι το θέμα έχει και νομική διάσταση.
Αποφασίστηκε επίσης να ενημερωθούν: Δήμαρχος Καλαμάτας, Υπηρεσίες των ΕΛΤΑ, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Αρμόδιο Υπουργείο, Βουλευτές Μεσσηνίας".