Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 15:55

Κωνσταντινέας: Άλλοι βούλιαζαν φακέλους έργων στα συρτάρια και άλλοι τα προχωρούν

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ 
Την προγραμματική σύμβαση για τη βελτίωση του γηπέδου στην Καλλιθέα, προϋπολογισμού 248.000 ευρώ, υπέγραψαν σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα και Γιώτας Κοζομπόλη. Σε σχετική δήλωσή του ο Πέτρος Κωνσταντινέας τονίζει ότι η σημερινή κυβέρνηση προσπαθεί να στηρίξει τους Δήμους για τα ξεμπλοκάρισμα των αθλητικών έργων που έμεναν βαλτωμένα από τις προηγούμενες κυβερνήσεις…

Ειδικότερα η δήλωση του βουλευτή Πέτρου Κωνσταντινέα έχει ως εξής: «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ Δήμων και Υπουργείου Αθλητισμού... Η απεμπλοκή σημαντικών έργων που αφορούν αθλητικές εγκαταστάσεις στην Μεσσηνία είναι μια δέσμευση η οποία έχει πάρει τον δρόμο της. Σήμερα πήρε σειρά ο Δήμος Πύλου Νέστορος! Έπεται συνέχεια... Είμαστε παρόντες στις ανάγκες των Δήμων του Νομού μας μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες που σκοπό έχουν την προσωπική ανάδειξη του καθενός... Άλλοι βούλιαζαν φακέλους έργων στα ντουλάπια των Υπουργείων και άλλοι τα προχωρούν! Ο Μεσσηνιακός λαός είναι αυτός που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα!».

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης, σημειώνει από την πλευρά του ότι «στόχος μας είναι όλοι οι χώροι άθλησης του Δήμου μας να είναι ασφαλείς για τους νέους μας».