Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 11:29

Το ελαιόλαδο στην εστίαση – Επιμόρφωση των επιχειρήσεων και εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών

Το ελαιόλαδο στην εστίαση – Επιμόρφωση των επιχειρήσεων και εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών

Στο πλαίσιο των δράσεων ανάδειξης και προστασίας της γαστρονομικής ταυτότητας της περιοχής αλλά και στήριξης του ελαιοκομικού τομέα, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας και το Σχολείο Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας διοργανώνουν για αύριο, Δευτέρα 27 Ιουνίου, εκπαιδευτική βιωματική ημερίδα με θέμα το ελαιόλαδο στην εστίαση…

Θα ξεκινήσει στις πέντε το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (Πλ. 23ης Μαρτίου, Καλαμάτα) και θα συνεχιστεί με τις βέλτιστες πρακτικές σε επιχείρηση εστίασης στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, «σκοπός της ημερίδας είναι η ανάλυση τεχνικών δεδομένων του ελαιολάδου, η αποσαφήνιση των κρίσιμων παραμέτρων για την ορθή επιλογή του κατάλληλου ελαίου στην εστίαση, τα γευστικά οφέλη αλλά και η πολύπλευρη συνεισφορά του στην γαστρονομική ταυτότητα της Μεσσηνίας και στην τοπική μας οικονομία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Τ: 2721062212 – E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..