Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 13:06

Σε εξέλιξη οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα για την ανάδειξη υποψηφίων του ευρωψηφοδελτίου

Μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής στο εκλογικό κέντρο της Καλαμάτας (ξενοδοχείο REX) Μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής στο εκλογικό κέντρο της Καλαμάτας (ξενοδοχείο REX)

Χωρίς προβλήματα και με προσέλευση στην κάλπη που φαίνεται να πλησιάζει τη συμμετοχή των εκλογών της 10ης Μάρτη (για την εκλογή των μελών των κομματικών οργανώσεων), πραγματοποιείται η εκλογική διαδικασία στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο “REX”, για την ανάδειξη υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Υποψήφιοι είναι από τη Μεσσηνία οι Δημήτρης Σταυρόπουλος και Κωνσταντίνος Τσορώνης και από την υπόλοιπη Πελοπόννησο ο Αναστάσιος Ξύδης, η Αικατερίνη Πριφτάκη, ο Αριστείδης (Άρης) Σκούρης και ο Γιώργος Φαράντος. Κάλπες έχουν στηθεί επίσης στη Θουρία (Ζαχαροπλαστείο Καρδάση), στη Μεσσήνη (Δημαρχείο), στην Κυπαρισσία (γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) και στην Κορώνη (κτήριο Κλάπα), ενώ τα μέλη του κόμματος που δεν προσέρχονται στην κάλπη μπορούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά στο isyriza.gr…

 

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί και θα κλείνουν στις 8 το βράδυ. Η διαδικασία αφορά τη στελέχωση 35 θέσεων του ευρωψηφοδελτίου (ανάμεσα σε πάνω από 200 υποψήφιους) για τις εκλογές του Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας τονίζει ότι “οι ευρωπαϊκές πολιτικές καθορίζουν άμεσα τις ζωές μας και είναι υπόθεση όλων μας να στείλουμε αξιοκρατικά αυτούς που θα εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα και τις αξίες μας στο Κοινοβούλιο των λαών της Ευρώπης”.