Παρασκευή, 16 Μαϊος 2014 00:00

Πρόσωπα που προέρχονται από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ βγήκαν με τον Μάκαρη

Ο πλειοψηφών Δημήτρης Φαββατάς με τον επικεφαλής της παράταξης Μανώλη Μάκαρη Ο πλειοψηφών Δημήτρης Φαββατάς με τον επικεφαλής της παράταξης Μανώλη Μάκαρη

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
«Πολυτασική» θα είναι η παράταξη του Μανώλη Μάκαρη στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, αφού εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι άτομα προερχόμενα και από το ΣΥΡΙΖΑ και από το ΠΑΣΟΚ και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Πρώτοι σε σταυρούς πάντως είναι πρόσωπα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ…

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Φαββατάς, που πριν θέσει υποψηφιότητα με τον Μανώλη Μάκαρη παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος της «Αλλαγής» του Θόδωρου Μπρεδήμα, έλαβε 1.062 σταυρούς. Ο Δημήτρης Φαββατάς εκλέγεται στη δημοτική περιφέρεια Θουρίας και θα έβγαινε σίγουρα, ακόμη και με λιγότερους σταυρούς, δεδομένου ότι η Θουρία βγάζει δύο συμβούλους, έναν από την παράταξη της πλειοψηφίας και έναν από τη μείζονα μειοψηφία.
Δεύτερος σε σταυρούς ήρθε ο γνωστός και καταξιωμένος δικηγόρος, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στον Καποδιστριακό Δήμο Θουρίας, Στάθης Σταματόπουλος.
Ακολουθούν ο Σταμάτης Μπεχράκης, επικεφαλής σήμερα της απερχόμενης δημοτικής παράταξης «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών», η Μαρία Βεργινάδη, ο Γιάννης Θεοφιλόπουλος και ο Κώστας Γεωργακίλας, που προέρχονται από το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τελευταίος εκλέγεται ο Παναγιώτης Αλούπης, που προέρχεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Αναλυτικά οι σταυροί των υποψηφίων του συνδυασμού του Μανώλη Μάκαρη στα συνημμένα αρχεία που βρίσκονται παραπάνω.