Τρίτη, 20 Μαϊος 2014 00:00

«Η αυταρχικότητα του δημάρχου ρυπαίνει ηθικά τη δημόσια ζωή»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ 
Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας προκάλεσε η απόφαση του δημάρχου Καλαμάτας να καθαιρεθούν οι προεκλογικές αφίσες του κόμματος, όταν ο Δήμος δεν έχει διαθέσει ειδικά πλαίσια σε δημόσιους χώρους για την προβολή των θέσεων των κομμάτων… 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ 
Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας προκάλεσε η απόφαση του δημάρχου Καλαμάτας να καθαιρεθούν οι προεκλογικές αφίσες του κόμματος, όταν ο Δήμος δεν έχει διαθέσει ειδικά πλαίσια σε δημόσιους χώρους για την προβολή των θέσεων των κομμάτων...

 

«Καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική και προκλητική συμπεριφορά του δημάρχου Καλαμάτας Π. Νίκα, ο οποίος ξαφνικά, τρεις μέρες πριν τις ευρωεκλογές και το δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, υποχρέωσε τους εργαζομένους του Δήμου να κατεβάσουν τις αφίσες των κομμάτων και των συνδυασμών της Αριστεράς», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του και συνεχίζει ως εξής: «Αυτή η πρακτική του δημάρχου «κυνηγού αφισών» δεν πρόκειται να περάσει.
Ο κ. Δήμαρχος αντί να ασκεί καθήκοντα «νωματάρχη» αλήστου μνήμης όφειλε να είχε τοποθετήσει εδώ και χρόνια σε όλους τους δημόσιους χώρους, ειδικά πλαίσια για «νόμιμη» αφισοκόλληση των κομμάτων και των υποψηφίων, όπως γίνεται στις σύγχρονες ευρωπαϊκές πόλεις.
Η αλαζονεία και η αυταρχικότητα του κ. Νίκα προκαλεί ηθική ρύπανση στη δημόσια ζωή πολύ σημαντικότερη από την «αφισορύπανση».
Το μόνο που καταφέρνει ο κ. δήμαρχος είναι να εκδηλώνει την αγωνία του για την εκλογική διάσωση του πολιτικού του χώρου στις ευρωεκλογές της Κυριακής».