Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 13:27

Σεμινάριο γευσιγνωσίας και οινοχοΐας από το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας

Σεμινάριο γευσιγνωσίας και οινοχοΐας από το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ 
"Τρέχει" η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο διαδικτυακό σεμινάριο “Βασικές Αρχές Γευσιγνωσίας και Οινοχοΐας”, το οποίο διοργνανώνει το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 27 Οκτώβρη…

Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας ανακοίνωσε “την έναρξη των εγγραφών για το σεμινάριο "Βασικές Αρχές Γευσιγνωσίας και Οινοχοΐας" που σκοπό έχει να εκπαιδεύσει και να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες στην αξιολόγηση, την ανάλυση της γευσιγνωσίας του οίνου, τη συντήρηση και το σερβίρισμά του, αξιοποιώντας τόσο θεωρητικά μέσα, όσο και τις αισθήσεις των συμμετεχόντων μέσω δοκιμής ευρείας γκάμας κρασιών. 

Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το WSPC®(www.wspc.gr) και τον κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη ΜW (Master of Wine) και εισηγητή τον Δημήτρη Μότσο DipWSET.

Είναι διάρκειας 12 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το χρονικό διάστημα 18-27 Οκτωβρίου 2021, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα ειδικά διαμορφωμένο πακέτο με φιαλίδια των 50ml για τα 12 κρασιά που θα δοκιμαστούν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης, οινοπαραγωγούς αλλά και λάτρεις του κρασιού.

Η προεγγραφή είναι απαραίτητη και το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 27210 25700, μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , μέσω της ιστοσελίδας του ΚΑΕΜ (www.kaem.gr/seminars/) και στο Γραφείο του ΚΑΕΜ στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας”.