Σάββατο, 08 Απριλίου 2017 00:38

Ο "Καφές Σπίνος" στη Westia 2017

Ο "Καφές Σπίνος" στη Westia 2017

Δυναμικό «παρών» έδωσε ο «Καφές Σπίνος» στη Westia 2017. Και όταν λέμε δυναμικό εννοούμε ότι το άρωμα, η γεύση, η αίσθηση του συγκεκριμένου καφέ, με σήμα το ρόμβο, εντυπωσίασε όσους τον δοκίμασαν. Προσθέστε σε αυτό και τη ζωντάνια του προσωπικού που λειτούργησε το περίπτερο και μπορείτε να σχηματίσετε μια ιδέα για το πόσο δυναμική παρουσία μιλάμε… Η Westia 2017 είναι η κλαδική έκθεση τροφίμων, ποτών, εξοπλισμού, υπηρεσιών και τουρισμού, που άνοιξε νέους ορίζοντες συνεργασιών για τη «Spinos Coffee»… 


SPINOS-6.jpgΗ πολυμελής ομάδα της εταιρείας συμμετείχε στην έκθεση, που πραγματοποιήθηκε από 1 έως 3 Απριλίου στην Πάτρα, με το περίπτερο «Spinos Coffee», από το οποίο πέρασαν εκατοντάδες επισκέπτες, που ενημερώθηκαν για την ποικιλία των προϊόντων της και γεύτηκαν τον ποιοτικό ελληνικό καφέ και τον ξεχωριστό της espresso! Η κλαδική έκθεση Westia ανοίγει ορίζοντες νέων συνεργασιών. Δημιουργεί ένα καινούργιο περιβάλλον άμεσης και απ’ ευθείας επικοινωνίας μεταξύ όλων των δυνάμεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του εξοπλισμού, της προμηθευτικής αλυσίδας και της τροφοδοσίας ξενοδοχείων και καταστημάτων εστίασης και αναψυχής.
SPINOS-2.jpgΗ ομάδα «Spinos Coffee» πιστή πάντα στην οικογενειακή παράδοση των σχεδόν 100 χρόνων που μετρά, και εναρμονισμένη με τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, συσκευασίας, τυποποίησης και διανομής καφέ, θέτει πάντα σε προτεραιότητα την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, αποδεικνύοντάς μας πως έχετε τον καφέ Σπίνο… στην καρδιά σας!
SPINOS-4.jpg

SPINOS-3.jpg


SPINOS-5.jpg

SPINOS-7.jpg

SPINOS-10.jpg

SPINOS11.jpg