Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 17:06

Ραντεβού στο Υπερταμείο για τα έργα που πρέπει να προηγηθούν στο αεροδρόμιο Καλαμάτας έκλεισε ο Β.Κικίλιας

Γεωργία Χριστοδούλου, από το Σύλλογο Ξενοδόχων Τριφυλίας και Δημήτρης Καραλής, από την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας Γεωργία Χριστοδούλου, από το Σύλλογο Ξενοδόχων Τριφυλίας και Δημήτρης Καραλής, από την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας

Το άπαν για την ανάπτυξη του τουρισμού στη Μεσσηνία, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Δημήτρης Καραλής, στη σύσκεψη με τον υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, είναι η άμεση αναβάθμιση του αεροδρομίου….


Βαγγέλης Ξυγκώρος, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Τουρισμού

Μάλιστα ζήτησε τα έργα να ξεκινήσουν από την πιο επείγουσα ανάγκη, που είναι η επέκταση των χώρων στάθμευσης των αεροπλάνων ώστε να μπορούν να μπορούν να έρχονται περισσότερες ξένες πτήσεις, δεδομένου μάλιστα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αεροπορικές εταιρίες. Με αυτόν τον τρόπο, είπε ο κ. Καραλής, θα αυξηθεί το ποσοστό των ξένων επισκεπτών και θα βελτιωθεί η πληρότητα των ξενοδοχείων, που είναι μόνο στο 50% περίπου. Ο υπουργός, Βασίλης Κικίλιας, ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων, επικοινώνησε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Υπερταμείου, το οποίο έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για την παραχώρηση του αεροδρομίου, Γρηγόρη Δημητριάδη και κλείστηκε ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα με τους εκπροσώπους του Υπερταμείου με τον υπουργό και με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας.