Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 18:36

Ο Παύλος Χρηστίδης στην παρέλαση της Καλαμάτας: “Μπροστά με τη νέα γενιά”

Ο Παύλος Χρηστίδης ανάμεσα στον Γιάννη Αργυράκη και τον Γιάννη Χριστόπουλο από αριστερά και τον Μενέλαο Γερονικολό και Δημήτρη Ανδριανόπουλο από δεξιά Ο Παύλος Χρηστίδης ανάμεσα στον Γιάννη Αργυράκη και τον Γιάννη Χριστόπουλο από αριστερά και τον Μενέλαο Γερονικολό και Δημήτρη Ανδριανόπουλο από δεξιά

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ 
Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει καλύτερα με τη νέα γενιά μπροστά, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος ήρθε στην Καλαμάτα για παρακολουθήσει την παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ενώ είχε επαφές και με στελέχη του κόμματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις πολιτικές εξελίξεις..

Μετά την παρέλαση ο Παύλος Χρηστίδης δήλωσε: “Τιμούμε τους ήρωες του όχι και τιμούμε τα νέα παιδιά τα οποία σήμερα παρέλασαν και μας έκαναν όλους πολύ υπερήφανους. Αυτό που σήμερα θυμόμαστε είναι ότι ο ελληνικός λαός ενωμένος ξέρει να κερδίζει νίκες. Και αυτό το μήνυμα της εθνικής ενότητας πρώτοι εμείς πρέπει να το κάνουμε πράξη. Η Ελλάδα μπορεί, αξίζει και πρέπει να ζήσει καλύτερα με τη νέα γενιά μπροστά με όλες τις γενιές υπερήφανες, ακριβώς όπως είναι οι αναμνήσεις μας από την πατρίδα μας. Ήταν εξαιρετική τιμή που βρέθηκα σήμερα στην παρέλαση της Καλαμάτας, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, σε όλες τις ελληνιδες”.

Στ.Μ.