Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 01:32

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Υποκρισία και απανθρωπιά σε όλο τους το μεγαλείο

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Υποκρισία και απανθρωπιά σε όλο τους το μεγαλείο

Του Σωτήρη Βλάχου

ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Νέος κύκλος βίας και αιματοχυσίας στον πόλεμο Δύσης Ρωσίας.

Το σαμποτάζ στη γέφυρα της Κριμαίας Κερτς, που αποτελεί υποδομή καίριας σημασίας για τους Ρώσσους, ήταν ο σπινθήρας.

Ο Μιχαΐλο Ποντολιάκ, σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας, δήλωσε ότι αυτό είναι μόνο «η αρχή». Ένας διεφθαρμένος, ανάλογος της υπόλοιπης Ουκρανικής προεδρίας, δηλώνει προσήλωση σε πορεία που θα σημαίνει ολοκαύτωμα για έναν ολόκληρο λαό, αλλά στα σίγουρα όχι για τον ίδιο.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως η απάντηση θα είναι σκληρή. Και ήταν. Φρίκη και καταστροφή  -όχι περισσότερη από όση για δεκαετίες βλέπουμε ως αποτέλεσμα των ειρηνευτικών επεμβάσεων του αμερικάνικου κράτους, που χύνει μαύρο δάκρυ τώρα.

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί ηγέτες και παράγοντες καταδίκασαν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους τη ρωσική αντεπίθεση. Δεν αντέχουν τέτοια, εκτός και αν εξελίσσονται στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη, στη Συρία για να αναφέρουμε ενδεικτικά.

Ο Μπάιτεν δήλωσε, και αυτός αγανακτισμένος, ότι «Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν σθεναρά τις σημερινές ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις…» διότι, πάνω απ’ όλα, «αυτές οι επιθέσεις σκότωσαν και τραυμάτισαν αμάχους…». «Καταδεικνύεται για ακόμη μια φορά η απόλυτη βαρβαρότητα του παράνομου πολέμου του κ. Πούτιν…».