Όσοι παρακολουθούν συχνά το αγγλικό μακελειό της τσάμπιονς λιγκ, θα γνωρίζουν ότι μια αναμέτρηση στο «Δε Ντεν», του Λονδίνου (όπου εδρεύει η φασαριόζα Μίλγουολ), αποτελεί την χαρά του κάθε αλητάμπουρα – οπαδού των γηπεδούχων.
Στην Γερμανία, προελαύνει η Μπορούσια του Ντόρτμουντ, μολονότι έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον άτυχο νεαρό σταρ Γιάννη Κωνσταντέλια, ενώ στην Ισπανία, ο πολύς (άλλοτε…) Πορτογάλος Ζοζέ Μουρίνιο δεν μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα όταν το ματς είναι κάπως ζόρικο. Χθες, η Ρεάλ ηττήθηκε στο ντέρμπι της Μαδρίτης από την ελλιπή Ατλέτικο, επειδή ο Μουρίνιο στηρίχτηκε στην άμυνα σε έναν υπερτιμημένο πιτσιρικά που τα έκανε θάλασσα και αποβλήθηκε στο 52’. Υποχρεωτικά, μπήκε στο γήπεδο ο έμπειρος Ρούντιγκερ μαζί με τον επίσης έμπειρο Σίλβα και οι δυο τους συνεργάστηκαν για την μείωση, αλλά ήταν αργά για κάτι καλύτερο. Ήδη η πλουσιότερη ομάδα της Ισπανίας έχει δύο ήττες μετά από έξι αγώνες και ο δρόμος για την κορυφή δείχνει δύσκολος.
Θα κλείσω με την παρατεταμένη αδυναμία μιας ομάδας της πρέμιερ λιγκ να σημειώσει νίκη, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση ξόδεψε το καλοκαίρι 400 εκατομμύρια για μεταγραφές και πρόσφερε σε Ιταλό προπονητή πενταετές συμβόλαιο με μισθό δώδεκα εκατομμυρίων λιρών ετησίως. Η Τότεναμ του Ντε Τζέρμπι -17η στο περυσινό τουρνουά- βρίσκεται στην τελευταία θέση και οι εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν «ψίχουλα» για πιθανό υποβιβασμό της.
Νομίζω ότι θα τρίζουν τα κόκαλα κάποιων Εβραίων λόρδων του Λονδίνου, οι οποίοι θεωρούνταν εν ζωή οι στυλοβάτες αυτής της ομάδας, με σήμα τον πετεινό. Βλέπετε, ο πετεινός μοιάζει πλέον με…όρνιθα.
ΕΙΝΑΙ Ν’ ΑΠΟΡΕΙΣ
Όταν η ανοησία επιβραβεύεται…
Γιορτές Πολιτισμού χωρίς το βιβλίο…
Ποιος θυμάται το «Λεφτά υπάρχουν»;
Αγρίεψε το Αγρίνιο!
Η χώρα αργοπεθαίνει όταν κλείνουν σχολεία
Νέο ανοιχτό Θέατρο: Πιο πρόχειρο δεν γίνεται
Νικηταράς: Το πέρασμα στη φιλμογραφία
Ετοιμάζουν «Προκρούστη»
Στην Κυπαρισσία έχουν όραμα!
Βάδην ήταν και πέρασε!
Έφυγε “άπορος” αλλά Άρχοντας!
Δουλειές με φούντες…
Λύκοι…
Ταξιδεύοντας…
Αν ζούσε ο Γκάτσος…
Τα λάθη πληρώνονται…
Όταν η ευγένεια είναι πρόβλημα
Πολλή φασαρία, αλλά το θέαμα απουσίασε…
Καλό Παράδεισο κυρία Κοκοβίκου
Άλλοτε θα έκλαιγε όλη η Βραζιλία…
Ο Μητσιάς, μάς προσγείωσε πάλι στις αξίες του τραγουδιού
Ο ‘κόφτης’ είναι για τα χειρουργεία…
Μια επέτειος που δεν πρέπει να ξεχνάμε…
Η ασιατική Ευρώπη και τα άτυχα σπορ…
Σταθερή των αριθμών η μελαγχολία…
Πάντα επίκαιρος ο Μ. Ελευθερίου
Με την Μπλάνσετ για λίγο χαμόγελο…
Για τον ποιητή της «Μαύρης θάλασσας»
Ο Τζαβέλλας είναι ο κορυφαίος!
Ο Φώτης Κόντογλου μέλος της ΕΣΗΕΑ 74 χρόνια μετά την εκδημία του!
‘Οταν δικαιώνεται… η ‘Γλυκιά Συμμορία’
Έτοιμος για τίτλο ο Ρουί Βιττόρια!
Η κοροϊδία των πολιτών συνεχίστηκε στην ΔΕΘ!
Μουρίνιο: έγινε κροίσος από τις απολύσεις!
Αλυτα τα προβλήματα. Γιατί άραγε;
Φτώχεια και μιζέρια σε άδεια γήπεδα…
Που θα πάει; Θα γίνουμε Ελβετία!
Στα 4,65 του ευρώ τα 100 gr σοκολάτας Dubai της ΙΟΝ… (η εταιρεία βραβεύτηκε)
Τα φύλλα πέφτουν (δικαιολογημένα…)
Αρ. Μητρώου Μ.Η.Τ. 262004